fbpx

KVKK/GDPR GENEL KURALLAR

Hancıoğlu Turizm Tic. İnş. ve Gıda San. LTD. ŞTİ. kişisel veri güvenliği ve bilgi güvenliğini kurum kültürü haline getirmeyi hedeflemektedir. Kurumlarımız 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Kanunu (GDPR) uyum çalışmaları kapsamında kişisel veri güvenliği için aşağıdaki genel kuralları belirlenmiştir:

Kurumlarımız, tesislerimiz içinde başka kişilerin kişisel verilerini ihlal edecek şekilde görüntü kaydı, ses kaydı, video kaydı, fotoğraf çekimi yapılmamalıdır,

Kurumlarımız, tesislerimiz içindeki tüm ilgili kişiler 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun davranış içinde bulunmalıdır,

Kurumlarımız, tesislerimiz içindeki tüm ilgili kişiler Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Kanunu’na (GDPR) uygun davranış içinde bulunmalıdır,

Kurumlarımız, tesislerimiz içinde hiçbir şekilde başka insanların özel hayatına müdahale sayılabilecek durum/olay, iş ve işlemlerden kaçınılmalıdır,

Kurum çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, paydaşlarımız bilgi güvenliği ve kişisel veri güvenliği ile ilgili kurallarımıza uygun davranmalıdır,

Yüklenici firmalarımız, tedarikçilerimiz kişisel veri güvenliği ile ilgili ulusal ve uluslararası yasalara uyum sağlamalıdır,

Kurumlarımız, tesislerimiz içinde elde edilmiş kişisel veriler amacı dışında ve Hancıoğlu Turizm Tic. İnş. ve Gıda San. LTD. ŞTİ. ve ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenmemelidir.

Hancıoğlu Turizm Tic. İnş. ve Gıda San. LTD. ŞTİ.ile ilgili bilgi güvenliği ve kişisel veri güvenliği politikalarımızı web sayfamızdan, mobil platformlarımızdan veya kurumlarımız, tesislerimiz içinde asılı bulunan politika veya yönlendirici bilgi araçlarını kullanarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU BİLGİLENDİRME METNİ İÇİN LÜTFEN İLGİLİ FİRMAYI SEÇİN.

Hancıoğlu Turizm Tic. İnş. ve Gıda San. LTD. ŞTİ.

×

Görüş, istek ve önerilerinizi bizimle; hafta içi 08:00 - 19:00, hafta sonu 09:00-17:00 saatleri arasında paylaşabilirsiniz.

×